Citrienfonds achtergrond

Disclaimer

De NFU besteedt de grootst mogelijke zorg aan de samenstelling NFU-website Citrienfonds.nl en de e-mailnieuwsbrief van het Citrienfonds. Het kan echter voorkomen dat de geplubliceerde informatie onvolledig of onuist is. Aan de inhoud van de NFU-website en e-mailnieuwsbrief van het Citrienfonds kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. De NFU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit de inhoud van de website en/of de e-mailnieuwsbrief of uit de tijdelijke onmogelijkheid om de websit of de nieuwsbrief te kunnen raadplegen.

Voor zover op de website of in de elektronische nieuwsbrief naar derden wordt gelinkt, is de NFU evenmin aansprakelijk voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit de door derden verstrekte informatie en/of geleverde diensten. 

De inhoud van de NFU-website en de e-mailnieuwsbrief van het Citrienfonds is auteursrechtelijk beschermd. Niets uit de inhoud, ook niet het NFU-logo, mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gebruikt in welke vorm en/of op welke wijze dan ook. Toestemming kan worden gevraagd aan het NFU-bureau. 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze initatieven en de Citrienfondsprogramma's? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.